Најнови постој

Се бара дом за Миша

14202579_291148621263844_7239603142468366892_n

Миша, неуморното предалче со најслаткиот поглед, најмилите очиња. Таа е мачето што пред неколку дена објавивме дека е каснато од куче и оставено од “сопствениците” на улица. За наше изненадување е многу силна и неверојатно брзо закрепнува, остана да заздрави уште малечка рана на вратчето и да и порасни крзненце, ...

Повеќе

Се бара дом за Лина и Лана

14183798_288871068158266_2751447002557556927_n

Се бара дом за две слатки сестрички, изгледаат скоро идентично. Питоми се и мирни, можи да се вдомат заедно или одделно. Имаат стекнато хигиенски навики. Контакт: 078 345 979.

Повеќе

Маче на подарок

14199324_288873454824694_8415758891875382679_n

Маченцето беше најдено на улица со мала повреда до окото, го згрижи дечкото што го најде и можи да го причува уште краток период. Сега почнува да се храни самостојно па потребен му е дом. Женско е, прочистено од внатрешни паразити. Контакт: 078 713 762.

Повеќе

Се подарува Миси – стерилизирана Лабрадорка (мешавина)

13406769_246862939025746_1454750074382705836_n

Ова е Миси , Миси е од мајка Лабрадорка, има 7 месеци , стерилизирана , вакцинирана , прочистена , се подарува на вистински љубители, има прекрасно крзно, толку е мила и убава , затоа го има и името Миси! Контакт: 070 395 359 ili 078 910 006

Повеќе