Дома / Активности/Настани / Празничен настан со Мали Херои!

Празничен настан со Мали Херои!

Ве очекуваме да не посетите на 25.12.2015 година од 12 – 15 часот на штандот на Широк Сокак (до ВИП), бидете хумани, донирајте и одберете си рачно изработен украс кој ќе Ве потсетува на Вашата хуманост ! На настанот ке учествуваат ученици од основните училишта ,, Стив Наумов” и ,,Тодор Ангелевски” и Заводот за рехабилитација на деца со оштетен слух ,,Кочо Рацин” Битола со своите рачни изработки за помош на бездомните животинчиња!
НАПРАВЕТЕ РАЗЛИКА – СПАСЕТЕ ЖИВОТ!
БИДЕТЕ ДЕЛ ОД МАЛИ ХЕРОИ!
ВДОМЕТЕ МИЛЕНИЧЕ ♥

https://www.facebook.com/events/1090873504279056/

11046559_932134366864339_1979043914403579327_n

12316329_932134336864342_3473541325111979634_n

12346416_932134390197670_1931263544452899360_n

За секоја донација добивате симболичен подарок со многу љубов од вредните раце на волонтерите на Мали Херои!!!

12308390_930872620323847_2787004889128300224_n

12308482_930872640323845_6132166824914670188_n

За Благој Крстанов

Остави коментар

Вашата email адреса нема јавно да се прикаже. Задолжително поле *

Можете да користите HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>