Дома / Активности/Настани / “Трибина на детската среќа” – Бит фест ’15

“Трибина на детската среќа” – Бит фест ’15

Во малата сала на центарот за култура во Битола во рамките на Битфест 2015 се одржа Трибина за детската среќа. Приоритетна цел ни беше да им прикажеме на граѓаните што значи дружењето на децата со милениците преку трибина и совети од Ветеринарен доктор, интересна проекција со интересни доживувања преку забава со домашните миленици.

IMG_20150628_112235

За Благој Крстанов

Остави коментар

Вашата email адреса нема јавно да се прикаже. Задолжително поле *

Можете да користите HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>