Дома / Како да ни помогнете

Како да ни помогнете

ДОНАЦИИ- ЖИРОСМЕТКА, ДЕВИЗНА СМЕТКА ЗА ДОНАЦИИ

Бидете хумани, помогнете им на оние кои што не можат да зборуваат за себе и своите страдања, бездомните душички-животните и ќе ви бидат бескрајно благодарни ! Она што најмалку можете да го направите за нив е да им помогнете со малку храна, лекови, стари кебенца кои ќе им го направат потопол престојот во засолништето или пак едноставно можете и да донирате на нашата трансакциона сметка!

Трансакциона сметка:
240150002179757 УНИ Банка А.Д. Скопје

Доколку сте во странство и сакате да помогнете, донирајте на нашата девизна сметка.

Здружение за заштита на животните и животната средина “Мали Херои” – Битола
Association for Protection of animals and the environment “LITTLE HEROES”-Bitola

Остави коментар

Вашата email адреса нема јавно да се прикаже. Задолжително поле *

Можете да користите HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>