Дома / Прифатилиште / Вдомени / Вдомено е минијатурно машко кученце

Вдомено е минијатурно машко кученце

Вдомен е Пепе, минијатурно машко кученце со многу мал раст.

2

3

4

5

6

За Благој Крстанов

Ќе ве интересира

12310526_926785090732600_3518199187577282524_n

Вдомено кафеаво миниче

 

Остави коментар

Вашата email адреса нема јавно да се прикаже. Задолжително поле *

Можете да користите HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>