Дома / Прифатилиште / Кучиња за вдомување / Две мини кученца со многу низок раст!

Две мини кученца со многу низок раст!

Две мини кученца со многу низок раст, се подаруваат прочистени од паразити, многу се игриви и интересни, со многу мал раст. Контакт:070 395 359

13697046_259940511051322_6994959564610206272_n

13659221_259940527717987_1843309000472607574_n

13669120_259940601051313_416524636240761951_n

За Благој Крстанов

Остави коментар

Вашата email адреса нема јавно да се прикаже. Задолжително поле *

Можете да користите HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>