Дома / Прифатилиште / Кучиња за вдомување / Елегантната Лејди (Lady) на подарок!

Елегантната Лејди (Lady) на подарок!

Лејди е прекрасна стерилизирана, вакцинирана и прочистна женка, има толку добра и мила душа, сака само да се гали. Има 8 месеци, со среден раст е. За сите заинтересирани контакт: 070 395 359 или 078 910 006

13419272_246865112358862_8800585773035293224_n

13407091_246865069025533_8265264326440635966_n

13445454_246865059025534_6067687805597745307_n

За Благој Крстанов

Остави коментар

Вашата email адреса нема јавно да се прикаже. Задолжително поле *

Можете да користите HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>