Дома / Прифатилиште / Кучиња за вдомување / Се подарува Дона (мешавина од Питбул и Лабрадор)

Се подарува Дона (мешавина од Питбул и Лабрадор)

Се подарува Дона, мешавина од Питбул и Лабрадорка, прекрасна стeрилизирана и вакцинирана женка, има само 6 месеци, игрива и мила …
Контакт:070 395 359 ili 078 910 006

13450326_248644108847629_5829319069107480793_n

13510888_248644075514299_4349228808567201391_n

13516400_248644012180972_7953620692357883891_n

За Благој Крстанов

Остави коментар

Вашата email адреса нема јавно да се прикаже. Задолжително поле *

Можете да користите HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>