Дома / Прифатилиште / Кучиња за вдомување / Се подарува Миси – стерилизирана Лабрадорка (мешавина)

Се подарува Миси – стерилизирана Лабрадорка (мешавина)

Ова е Миси , Миси е од мајка Лабрадорка, има 7 месеци , стерилизирана , вакцинирана , прочистена , се подарува на вистински љубители, има прекрасно крзно, толку е мила и убава , затоа го има и името Миси! Контакт: 070 395 359 ili 078 910 006

13407321_246862755692431_3773507595738115900_n

13407330_246862785692428_3989459314744610275_n

13427832_246862702359103_8752028272414213219_n

За Благој Крстанов

Остави коментар

Вашата email адреса нема јавно да се прикаже. Задолжително поле *

Можете да користите HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>