Маче на подарок

Маченцето беше најдено на улица со мала повреда до окото, го згрижи дечкото што го најде и можи да го причува уште краток период. Сега почнува да се храни самостојно па потребен му е дом. :) Женско е, прочистено од внатрешни паразити. Контакт: 078 713 762.

14212831_288873458158027_4006584924943645798_n

За Благој Крстанов

Остави коментар

Вашата email адреса нема јавно да се прикаже. Задолжително поле *

Можете да користите HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>