Дома / Прифатилиште / Мачиња за вдомување / Машко маче старо 2.5 месеци бара дом

Машко маче старо 2.5 месеци бара дом

Машко маче старо 2.5 месеци бара дом. Ненормално многу се гали, препитомо е. :)
Има стекнато хигиенски навики и прочистено е од паразити.
Контакт: 078 345 979.

14257634_291072777938095_6691104506660644492_o

14316740_291071524604887_5308237926260251340_n

За Благој Крстанов

Остави коментар

Вашата email адреса нема јавно да се прикаже. Задолжително поле *

Можете да користите HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>