Дома / Прифатилиште / Мачиња за вдомување / Се бара дом за Лина и Лана

Се бара дом за Лина и Лана

Се бара дом за две слатки сестрички, изгледаат скоро идентично. Питоми се и мирни, можи да се вдомат заедно или одделно. Имаат стекнато хигиенски навики.
Контакт: 078 345 979.

14199266_288871078158265_3648038467124362001_n

14199750_288870944824945_6526362042096316712_n

14233040_288870971491609_3619880588712599216_n

14238083_288870941491612_6670182464400031945_n

За Благој Крстанов

Остави коментар

Вашата email адреса нема јавно да се прикаже. Задолжително поле *

Можете да користите HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>