Дома / Активности/Настани / Поминати настани

Поминати настани

“Трибина на детската среќа” – Бит фест ’15

IMG_20150628_115912

Во малата сала на центарот за култура во Битола во рамките на Битфест 2015 се одржа Трибина за детската среќа. Приоритетна цел ни беше да им прикажеме на граѓаните што значи дружењето на децата со милениците преку трибина и совети од Ветеринарен доктор, интересна проекција со интересни доживувања преку забава со домашните ...

Повеќе