Дома / Прифатилиште / Кучиња за вдомување

Кучиња за вдомување

Се подарува Миси – стерилизирана Лабрадорка (мешавина)

13406769_246862939025746_1454750074382705836_n

Ова е Миси , Миси е од мајка Лабрадорка, има 7 месеци , стерилизирана , вакцинирана , прочистена , се подарува на вистински љубители, има прекрасно крзно, толку е мила и убава , затоа го има и името Миси! Контакт: 070 395 359 ili 078 910 006

Повеќе