Дома / Прифатилиште / Мачиња за вдомување

Мачиња за вдомување

Се бара дом за Миша

14202579_291148621263844_7239603142468366892_n

Миша, неуморното предалче со најслаткиот поглед, најмилите очиња. Таа е мачето што пред неколку дена објавивме дека е каснато од куче и оставено од “сопствениците” на улица. За наше изненадување е многу силна и неверојатно брзо закрепнува, остана да заздрави уште малечка рана на вратчето и да и порасни крзненце, ...

Повеќе

Маче на подарок

14199324_288873454824694_8415758891875382679_n

Маченцето беше најдено на улица со мала повреда до окото, го згрижи дечкото што го најде и можи да го причува уште краток период. Сега почнува да се храни самостојно па потребен му е дом. Женско е, прочистено од внатрешни паразити. Контакт: 078 713 762.

Повеќе