Најнови постој

Елегантната Лејди (Lady) на подарок!

13445454_246865059025534_6067687805597745307_n

Лејди е прекрасна стерилизирана, вакцинирана и прочистна женка, има толку добра и мила душа, сака само да се гали. Има 8 месеци, со среден раст е. За сите заинтересирани контакт: 070 395 359 или 078 910 006

Повеќе