Најнови постој

ПОТРЕБНИ НИ СЕ ДОНАЦИИ ЗА БЕЛА!

12339595_928364583907984_2451485857963431055_o

(10.12.15) Известување за состојбата: Не е многу, но е значајно. Бела почна да ја мрда опашката! Овие 3 недели не даваше никаков знак со неа, па сметаме дека е голем напредок. Со донации сме слаби, а многу ни се потребни. Ве молиме во нејзино име колку што сте во можност ...

Повеќе

Празничен настан со Мали Херои!

12356712_931247723619670_8744676251438256842_o

Ве очекуваме да не посетите на 25.12.2015 година од 12 – 15 часот на штандот на Широк Сокак (до ВИП), бидете хумани, донирајте и одберете си рачно изработен украс кој ќе Ве потсетува на Вашата хуманост ! На настанот ке учествуваат ученици од основните училишта ,, Стив Наумов” и ,,Тодор ...

Повеќе

70% ПОПУСТ НА КАСТРАЦИЈА/СТЕРИЛИЗАЦИЈА НА МАЧКИ ПРЕКУ МАЛИ ХЕРОИ! <3

spoena

Божиќ доаѓа … Сега, секој може да си дозволи : 70% ПОПУСТ НА КАСТРАЦИЈА И СТЕРИЛИЗАЦИЈА НА МАЧКИ ОД 8-ми до 12-ти Јануари 2016 година , само преку Здружение за заштита на животните и животната средина МАЛИ ХЕРОИ Битола во соработка со Др. НИКОЛА БУНЕВСКИ – специјалист по хирургија и ...

Повеќе