Најнови постој

“Трибина на детската среќа” – Бит фест ’15

IMG_20150628_115912

Во малата сала на центарот за култура во Битола во рамките на Битфест 2015 се одржа Трибина за детската среќа. Приоритетна цел ни беше да им прикажеме на граѓаните што значи дружењето на децата со милениците преку трибина и совети од Ветеринарен доктор, интересна проекција со интересни доживувања преку забава со домашните ...

Повеќе

20 лекции кои кучињата сакаат да им ги кажат на сопствениците

20-lekcii-koi-kucinjata-sakaat-da-im-gi-kazat-na-sopstvenicite-01

Иако се сметаат за најдобри пријатели на човекот, некои луѓе иако ги чуваат, сепак ги сметаат за обични кучиња кои ништо не разбираат. Всушност, токму таквите сопственици се оние кои не разбираат. Можеби имаат свој јазик и начин на однесување, но со секој поглед тие сакаат да ви пренесат некаква ...

Повеќе